BACKPACKER KE TOKYO!


JOM TRAVEL : PROGRAM BELIA BACKPACKER JEPUN


PROGRAM JOM TRAVEL BACKPACKER JEPUN adalah sebuah program belia ke Tokyo, Jepun. Program yang berbentuk rileks dan santai ini sesuai untuk belia yang suka meneroka dunia JEPUN dengan lebih dekat dengan kos yang paling murah di Malaysia!

Program kami ini banyak berjalan kaki, menaiki public transport seperti subway dan bas ke tempat lawatan. Sesuai untuk mereka yang suka backpacking. Program ini bertujuan untuk peserta merasakan sendiri kehidupan masyarakat Jepun disamping dapat mempelajari budaya Jepun dengan lebih dekat.

Program ini tidak sesuai untuk yang berkeluarga dan berpasangan yang ingin berbulan madu kerana tiada penginapan bilik berdua disediakan. Program ini sesuai untuk kumpulan pelajar, officemate, solo traveller kerana penginapan yang kami sediakan sesuai dan selesa untuk mereka. Terbuka untuk pelajar belia dan backpacker sejati!

Penyertaan dibuka kepada 25 orang peserta sahaja. Untuk mendaftar peserta diminta untuk menghubungi pihak Jom Travel terlebih dahulu ditalian atau whatsapp ke +6011-3991 8332 atau layari facebook kami Jom Travel, Bertujuan untuk memberi faham tentang program yang akan dijalankan.

Pihak Jom Travel akan respon kepada yang berminat dengan kadar segera, jika tidak menerima respon sila tinggalkan mesej/wasap di nombor berkenaan. Pihak Jom Travel hanya akan melayani mereka yang betul-betul berminat untuk mendaftar sahaja. Jom backpacker ke Tokyo Jepun!

Terima Kasih.

YURAN PENDAFTARAN RM1200


> Penginapan Yang Selesa (DORM).
> Kemudahan Wifi di Penginapan.
> Pass Pengangkutan & Subway.
> Lawatan ke Lokasi Tempat Menarik.
> Ketua Kumpulan Program.
> TIDAK TERMASUK Makanan Sepanjang Program (boleh membawa bekalan dari Malaysia)
TIDAK TERMASUK Tiket penerbangan.

Yuran daftar tidak termasuk makanan sepanjang program, tiket penerbangan airasia, dan perkara-perkara yang tak diberitahu di web page ini. Program ini untuk belia sahaja. Deposit pendaftaran hanya, RM350. Bayaran penuh 2 bulan sebelum berlepas. Boleh membuat pembayaran secara ansuran.

KEISTIMEWAAN JOM TRAVEL!


  • Diusahakan 100% muslim.

  • Penjagaan waktu solat jamak.

  • Yuran pendaftaran bajet dan paling rendah di Malaysia.

  • Program 5 hari yang menyeronokkan.

  • Masa lawatan yang fleksibel.

TARIKH YANG DIBUKA


  • 1-5 JANUARI 2018

  • 8-12 JANUARI 2018

  • 15-19 JANUARI 2018

  • 22-26 JANUARI 2018

DAFTAR

[Jika ada mempunyai group sendiri melebihi 15 orang anda boleh memilih tarikh sendiri ]

PENGINAPAN YANG SELESA


Jom Travel managed by MS Jom Travel Malaysia Sdn. Bhd. (1105403-D)(KKKP : 8130)(MATTA : MA5087)